Yvonne Soons

Yvonne Soons

Personal Matchmaker
Regio Zuid-Holland

Aangenaam!

Ik ben Yvonne Soons, 51 jaar en woon met mijn gezin en hond vlak achter het strand in Den Haag.

Als oudste van drie kinderen groeide ik op in een klein dorpje in Zuid-Holland aan het water. Wandelen en zeilen deden we veel als gezin. Na de middelbare school heb ik veel gereisd. Vervolgens besloot ik toch niet de studie rechten te gaan doen, want ik was ook aangenomen bij de Hogere Hotelschool in Den Haag. Na mijn studie werd ik geselecteerd voor een traineeklasje bij een bank.

Ik ben 12 jaar werkzaam geweest in de private banking bij meerdere banken. Een leerzame periode, waarin ik zelf meer interesse kreeg in filantropie en het matchen van vermogende particulieren en (familie)bedrijven aan maatschappelijke doelen en projecten. Ik startte mijn eigen bedrijf hierin. Zakelijk zat ik helemaal in mijn element, maar privé ging mijn huwelijk steeds slechter. We draaiden de familie BV samen, maakten mooie reizen, maar ik miste intimiteit en verbinding. Er volgde, na van alles geprobeerd te hebben, een scheiding toen onze dochters nog klein waren.

De eerste jaren na mijn scheiding heb ik me steeds meer verdiept in mijn persoonlijke ontwikkeling. Mezelf hervinden ging met vallen en opstaan, maar bracht me steeds dichter bij wie ik ben en kan zijn, ook in relaties. Dat viel ook anderen op, steeds vaker kreeg ik de vraag hoe ik dat ‘weer gelukkig worden’ toch had gedaan. Ik besloot me te laten bijscholen tot geaccrediteerd coach. Rust en geluk voelen, genieten van het leven alleen of met een fijne, nieuwe partner blijkt zo gemakkelijk nog niet. Ik deelde mijn eigen lessen en schreef het boek: Nieuwe start na je scheiding.

Ik coach ondernemers en executives om hun eigen fundament na de scheiding weer stevig neer te zetten. Daarna ontstaat er dan rust en ruimte voor een nieuwe liefde, en die gun ik iedereen. Voor mij komt alles samen nu ik naast mijn eigen coachpraktijk, namens Alexia Robbemont, als personal matchmaker voor de regio Zuid-Holland werk.

Mail Yvonne