Opname in ons bestand

Alexia Robbemont

Onze cliënten zijn over het algemeen ondernemer of hoog opgeleide, ondernemende singles met een drukke baan, die geen tijd of absoluut geen zin (meer) hebben om zelf op een datingapps te gaan staan. Gebrek aan aandacht op datingapps is vaak geen issue, maar ze willen een partner die op dezelfde manier in het leven staat en van hetzelfde kaliber is.

Bij een opname in ons bestand wordt er contact met je opgenomen als we denken dat je een goede match zou zijn met een of meer van onze betalende cliënten. Als single kun je opgenomen worden in ons bestand als je tussen de 45 en 80 jaar bent, minimaal een HBO- werk en denkniveau hebt en financieel onafhankelijk bent (financieel niet afhankelijk van het inkomen van een partner).

We zullen je aanmelding vertrouwelijk behandelen. Als we denken dat je een goede match zou zijn voor een van onze betalende cliënten, zullen we je e-mailen of bellen. Nadat we je hebben ontmoet, sturen we je een volledig profiel met foto’s van onze cliënt. Als je akkoord gaat om voorgesteld te worden, sturen we jouw profiel naar onze cliënt toe en kun je met hem of haar op date gaan.

De kosten voor opname in ons bestand bedragen 995,- euro per jaar.

LINK NAAR VRAGEN