Team

Alexia Robbemont

Alexia Robbemont

Personal Matchmaker & Founder 

Ondernemende singles aan een nieuwe partner helpen is mijn passie en daarom heb ik een Personal Matchmaking bureau opgericht. Met mijn eigen methodiek het Liefdesbreinprofiel maken wij moeiteloos de ene na de andere match. Waarom? Omdat de quality of life samen zoveel mooier is.

Alexia@alexiarobbemont.nl

06-3053 3453

 

Lees meer
Elise Janssen

Elise Janssen

Personal Matchmaker & Relatiecoach

Met mijn kennis en ervaring op het gebied van ondernemen en relaties, weet ik wat mensen met elkaar verbindt en wat ze uit elkaar drijft. En als ondernemer snap ik dat je graag een partner hebt die jou begrijpt en dat soms ‘zaken voor het meisje gaan’. Ik lees mensen snel, ben integer, kordaat en doortastend.

Elise@alexiarobbemont.nl

06-2144 9991

Lees verder
Yvonne Soons

Yvonne Soons

Personal Matchmaker & Relatiecoach 

De waarde van liefde is onbetaalbaar als je het mij vraagt. Met al mijn ervaring en kennis, weet ik als geen ander hoe spannend en ingewikkeld daten kan zijn tegenwoordig. Je hoeft dat niet alleen te doen. Ik ben open, daadkrachtig, integer en kan mensen en situaties snel inschatten. Verlang jij naar de liefde? Ik maak graag persoonlijk kennis met je.

Yvonne@alexiarobbemont.nl

06-5341 4166

Lees verder
Monique Honselaar

Monique Honselaar

Personal Matchmaker

Ik vind het altijd weer bijzonder en mooi om de juiste matches te maken en in dit geval mensen te verbinden in de liefde.

Monique@alexiarobbemont.nl

06-2397 6760

Lees verder
Peter van Veen

Peter van Veen

Personal Matchmaker

Peter van Veen is onze Personal Matchmaker voor Limburg, Vlaanderen en Luxemburg.

Peter@alexiarobbemont.nl

+352 621 886 158