Tanja van Hoek

Personal Matchmaker

Personal Matchmaker

Aangenaam!

Ik ben Tanja van Hoek (1965) en woon in het prachtige Noord-Hollandse dorp Bergen.

Mijn carrière is begonnen bij Olivetti in Leiden. Eerst als consulente en vervolgens in de sales over de vloer bij de grootste bedrijven van Nederland. Als manager was ik verantwoordelijk voor de Olivetti winkels, de dealers en de retailers. Van Olivetti ging ik met mijn toenmalige bazen samen naar Commedor en daarna startten wij met elkaar de ESCOM winkels. Ik werd eindverantwoordelijk voor de 34 ESCOM vestigingen in Nederland.

Na op hoog niveau te hebben onderhandeld en vele personeelsleden te hebben aangestuurd, ging ik mijn toenmalige echtgenoot helpen met zijn tandartspraktijk. Van één tandartspraktijk werd dit een keten van meerdere tandartspraktijken.

Met 3 prachtige kinderen en een huwelijk van 40 jaar werd ik ineens single. Ik moest gaan daten…….

Op datingsites zoeken naar de ware liefde bleek een hele klus. Chatten, afspreken, hele leuke momenten, maar ook momenten waarin je denkt: wat ben ik aan het doen…… Dit is zonde van mijn tijd. Maar vooral: waar vind ik iemand die op mijn level zit? Die net zo in het leven staat als ik? Waar ik mee kan sparren op mijn niveau. Als snel kwam ik uit bij Alexia Robbemont. De matchmaker voor ondernemende singles.

Met mijn mensenkennis, ervaringen uit het verleden en grote netwerk, wilde ik Alexia helpen om haar bedrijf te versterken.

Want alleen is het leven mooi, maar met de ware liefde is het leven nog veel mooier.

Nu ben ik de matchmaker van Noord-Holland en zou ik jou heel graag willen ontmoeten om samen op zoek te gaan naar de ware liefde voor jou.

Mail Tanja