Over Alexia

Over Alexia.

Mijn naam is Alexia Robbemont en ik ben Matchmaker en Datingcoach. Ik doe dit omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een gelukkige relatie. Mijn interesse en wens om mensen te helpen (mijn tweede natuur) gaat ver terug en is de rode draad door mijn hele carrière.

Ondernemer van het jaar.  

In 2003 ben ik uitgeroepen tot Beste Ondernemer van het Jaar met mijn toenmalige recruitment agency. Tijdens het MKB Galadiner, de afsluiting van de zeer succesvol verlopen Week van de Ondernemer, ontving ik uit handen van juryvoorzitter Hans de Boer (MKB Nederland) de bizz Award, een prijs voor de beste ondernemer van het jaar, uitgeschreven door het ondernemersblad bizz.

 

Juryvoorzitter Hans de Boer omschreef mij als een vrouw die “bijzonder goed voor ogen heeft waar ze met haar bedrijf naar toe wil.” Quality Select is sinds de oprichting in 1998 gegroeid van 1 naar 12 vestigingen. De Boer: “Robbemont heeft in de voorgaande jaren zeer indrukwekkende cijfers laten zien. Ook in bizarre tijden is zij blijven investeren, iets wat getuigt van lef en visie. Daarbij komt dat ze zeer bewust heeft gekozen voor groei vanuit een veilige financieringsstructuur.”

Achtergrond.  

Mijn loopbaan is gestart in de werving- & selectiebranche waarin ik totaal ruim 15.000 kandidaten (zowel mannelijke als vrouwelijke) heb geïnterviewd en talloze professionals en executives succesvol aan een nieuwe positie geholpen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in gedragsstijlen (DISC), lichaamstaal en gecertificeerd Life Coach. Sinds 2015 ben ik actief als Matchmaker & Datingcoach

 

Door mijn werk in de werving- en selectiebranche, waarbij ik duizenden mannelijke en vrouwelijke professionals heb geholpen aan een nieuwe baan, merkte ik dat veel kandidaten het zakelijk wel goed voor elkaar hebben en weten wat ze willen, maar dat dit privé vaak heel anders ligt. Of liever gezegd weten kandidaten vaak wel wat ze willen maar lukt het niet om dat voor elkaar te krijgen. Ze twijfelen over hun relatie, vallen op de verkeerde partner of denken dat het allemaal vanzelf goed komt en verwachten dat de juiste partner vroeg of laat wel op hun pad verschijnt.

Saskia van de Linden, 48 jaar
“Alexia heeft mij vooral veel geleerd over mijzelf en mijn eigen gedrag. Inmiddels heb ik een super leuke man ontmoet en hebben we samen de feestdagen doorgebracht. Ben helemaal happy!”

Bijzondere aanpak.  

Ik ben gespecialiseerd in gedrags- en communicatiestijlen. Iedereen heeft een unieke combinatie van een gedrags- en communicatiestijl. En juist dat verschil in gedrag en communicatie kan veel onbegrip, verwarring, teleurstelling en verdriet veroorzaken. Ik geef mensen inzicht in hun eigen unieke gedrag en manier van communiceren en dat van anderen.

 

Inzicht in het mannen- en vrouwenbrein

Daarnaast werkt het mannenbrein en daarmee hun gedrag en communicatie anders dan het vrouwenbrein. En als je weet hoe het mannen- of vrouwenbrein in elkaar zit, kun je er heel veel makkelijker mee omgaan en heb je de basis voor een succesvolle relatie.

Ik wil een datingcoach

Meer informatie

Kom in contact met een leuke man / vrouw

Matchmaking

Zit je boordevol met vragen?

Contact