Over Alexia

Personal Matchmaker

Personal Matchmaker

Mijn naam is Alexia Robbemont en ik ben Personal Matchmaker en ik maak relatiedromen waar. Succesvolle singles aan een droompartner helpen is mijn passie. Met mijn eigen methodiek het Liefdesbreinprofiel match ik moeiteloos de ene na de andere match. Omdat iedereen recht heeft op een droompartner. Wacht niet langer en neem snel contact met mij op!

Onderaan deze pagina kun je mijn eigen levensverhaal lezen.

Ik maak relatiedromen waar!  

Mijn naam is Alexia Robbemont en ik sta sinds jaren bekend om mijn expertise op het gebied van Matchmaking. Maar dat is niet altijd zo geweest. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje met de cultuur van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ en waarin gevoelens niet werden geuit. Dat benauwde mij al als klein meisje en het verklaart waarschijnlijk mijn succes, doorzettingsvermogen en de drang naar een avontuurlijk en dynamisch leven.

Na wat omzwervingen werd ik vestigingsmanager bij een landelijk uitzendbureau, waar ik mij als een vis in het water voelde. Matchen vond ik het leukste om te doen en samen met mijn team werden we de succesvolste vestiging van het land.  Ik besloot mijn eigen uitzendbureau te starten dat uitgroeide tot een succesvol bedrijf met maar liefst 13 vestigingen en een landelijke dekking. Het is o.a. vanwege deze zakelijke prestatie dat ik ook werd gekozen tot beste ondernemer van het jaar in die periode.

Maar ondanks het zakelijke succes begon ik mij steeds meer te realiseren dat ik een bepaalde diepgang en connectie miste in mijn huwelijk dat alleen maar leek te bestaan uit luxe vakanties en hard werken. We communiceerden niet echt en ik voelde een bepaalde leegte. Ik miste de echte intimiteit en verlangde naar een leven met warme mensen, vriendschap, humor en diepgang.

Na lang wikken en wegen besloot ik te gaan scheiden. Na mijn scheiding was ik een blijer mens geworden en genoot van het leven met veel lieve en leuke vrienden en vriendinnen. Zakelijk volgden er pittige jaren met uiteindelijk een faillissement. In die periode kwam ik ook in aanraking met relatiebemiddeling, dat altijd mijn interesse al heeft gehad. Toen ik besloot om als freelance relatiebemiddelaar aan de slag te gaan deed ik veel onderzoek naar duurzame relaties. Uiteindelijk werd relatiebemiddeling mijn core business en ontwikkelde ik mijn eigen methodiek: het Liefdesbreinprofiel. Met deze methode maakte ik moeiteloos de ene na de andere match.

Mijn cliënten bestaan o.a. uit (ex-)ondernemers, top executives en professionals, BN-ers, (ex-)topsporters, die succesvol en resultaatgericht zijn. De singles waarvoor ik bemiddel hebben levenservaring, zijn realistisch en zelfredzaam. Ze staan met beide benen in het leven en willen het moois dat hun leven te bieden heeft delen met die ene bijzondere persoon, hun ideale match. Voor deze groep personen maak ik relatiedromen waar!

Saskia van de Linden, 48 jaar
“Alexia heeft mij vooral veel geleerd over mijzelf en mijn eigen gedrag. Inmiddels heb ik een super leuke man ontmoet en hebben we samen de feestdagen doorgebracht. Ben helemaal happy!”

Kom in contact met een leuke man / vrouw

Matchmaking

Zit je boordevol met vragen?

Contact