Diamond

De 3 fases van Diamond Matchmaking

 

1. Afspraak

Je maakt een afspraak voor een persoonlijk gesprek met Alexia bij jou thuis. In een warme en ontspannen atmosfeer wil ze jou leren kennen, wil ze weten wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je wilt en wat je nodig hebt in een relatie. En vertelt ze je wat je kunt verwachten. De meeste cliënten vinden dit een heel fijne ervaring, die hen heeft voorbereid voor het succes in de rest van het Matchmaking proces.

 

2. Search

Alexia gaat achter de schermen aan het werk en maakt op basis van jullie gesprek, jouw persoonlijke liefdes breinprofiel. Voor het searchen van kandidaten wordt een maatwerk advertentie in FD, NRC, Volkskrant, Elsevier of andere krant of magazine geplaatst. Na drie weken wordt de shortlist van kandidaten gepresenteerd.

Daarnaast zoekt Alexia binnen haar persoonlijke netwerk naar de ideale match voor jou. Naar de bijzondere en fantastische droompartner die écht bij jou past. Met iedere kandidaat vindt het intakegesprek altijd thuis plaats.

 

3. Date & romance -> droomrelatie

Dit is één van de leukste onderdelen en spannendste fases van het proces. Je gaat daten met verschillende kandidaten tegelijk, zodat je goed kunt vergelijken. Bijkomend voordeel is dat je hierdoor het proces versnelt. Alexia is in deze fase zo veel of zo weinig beschikbaar om ondersteuning en begeleiding te bieden als gewenst.

Aanmelden

Matchmaking