Diamond

De 3 fases van Diamond Matchmaking

 

1. Afspraak

Je maakt een afspraak voor een persoonlijk gesprek met Alexia in Den Haag of een locatie naar keuze in Nederland. In een warme en ontspannen atmosfeer wil ze jou leren kennen, wil ze weten wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je wilt en wat je nodig hebt in een relatie. En vertelt ze je wat je kunt verwachten. De meeste cliënten vinden dit een heel fijne ervaring, die hen heeft voorbereid voor het succes in de rest van het Matchmaking proces.

 

2. Search

Alexia gaat achter de schermen aan het werk en maakt op basis van jullie gesprek, jouw persoonlijke liefdes breinprofiel. Vervolgens zoekt zij binnen haar (intern)nationale cliëntenbestand en persoonlijke netwerk naar de ideale match voor jou. Naar de bijzondere en fantastische droompartner die écht bij jou past.

 

3. Date & romance -> droomrelatie

Dit is één van de leukste onderdelen en spannendste fases van het proces. Je gaat goed voorbereid naar je date. Alexia regelt de locatie en het tijdstip. Het enige wat jij hoeft te doen is te verschijnen. Bij de meeste cliënten slaat de vonk sneller over dan ze verwacht hadden. Andere matches worden dan in de wacht gezet, zodat je in deze prachtige en romantische tijd elkaar verder kan leren kennen. Alexia is in deze fase zo veel of zo weinig beschikbaar om ondersteuning en begeleiding te bieden als gewenst.

Aanmelden

Matchmaking