Liefdes Consult

“Hoe kan jij nou nog vrijgezel zijn?” Hoor je dat wel eens? En vraag je het misschien jezelf ook af? Je bent leuk, slim en ziet er goed uit. Toch is het je nog niet gelukt om die ene leuke man of vrouw te vinden. Natuurlijk ben je niet desparate, maar met z’n tweeën is het leven toch veel fijner.

Als succesvolle matchmakers kennen we de ‘geheimen’ van een goede match. En graag delen we die kennis met je. In een twee uur durend Liefdes Consult kunnen we jouw persoonlijke situatie bespreken en kunnen we je een advies geven. Waar loop je tegen aan? Wat zijn je partnerwensen? Hoe voorkom je dat je op de ‘verkeerde’ of ‘foute’ man of vrouw valt?

Vanaf 18 juli tot en met 31 augustus is het mogelijk een Liefdes Consult te boeken. Dat kan persoonlijk in Den Haag (bij Alexia) of in Nijmegen (bij Elise). Indien gewenst kan het Liefdes Consult ook online plaatsvinden.

Het is mogelijk op werkdagen van:

  • 10.00 tot 12.00 uur
  • 14.00 tot 16.00 uur
  • 19.00 tot 21.00 uur.

Boek snel want het aantal sessies is beperkt. De kosten bedragen 295,- euro inclusief btw. Kom je liever samen met een vriend(in), broer, zus of collega? Dan bedragen de kosten 395,- euro in totaal.

Zien we je snel?

 

Aanmelden

  • € 0,00