Warme, charmante, intelligente en internationale vrouw

Slank, lang blond haar en haar stralende bruine ogen vallen je direct op. Ze is zorgzaam, verzorgd, aantrekkelijk, slim, ambitieus en heeft een internationale lens op de wereld. 1.79 m lang.

Super leuke en internationale baan. Haar werk vindt ze heel belangrijk en ze wil zichzelf blijven ontwikkelen. Leert graag van de mensen om haar heen. Heeft ook een paar jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. International Business & Languages gestudeerd.

Begaan met de mensen om haar heen en wordt blij van haar vrienden (is ook haar kracht). Verbinding maken. Gesprekken hebben van simpele tot diepgaande onderwerpen. Humor en zelfspot.

Moderne kunst, cultuur en fotografie. Musea in binnen- en buitenland, cabaret en concerten. Lezen. Sportief. Hot yoga. Vroeger veel getennist. Skiën. Dol op Azië en de Aziatische cultuur.

De man die bij haar past is onafhankelijk, slim, warm en sportief. Jullie hebben elkaar niet nodig als invulling maar als aanvulling en geven elkaar ruimte. Wederzijds respect. Partnership in balans. Mooie dingen samen ervaren. Goed communiceren en alles met elkaar bespreken. Leuk als je ook van reizen houdt en op een nieuwsgierige manier in het leven staat.

 

45 – 1.79 – Noord-Holland

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.