Vrolijke en gedreven man zoekt warme en positief ingestelde vrouw

Actief. Gedreven. Humor. Fit en vitaal. Healthy lifestyle. Ondernemend. Grote passie voor buiten. Betrouwbaar. Eerlijk. Behulpzaam. Houdt van luxe weekendjes weg maar vindt het ook heerlijk om het thuis knus en gezellig te maken. Sociaal. Integer. Brenger en geen haler. Goede gastheer. Betrouwbare vriend. Altijd vrolijk. Heel sociaal, royaal, scherp en analytisch.

Zelfstandig Strategy Consultant na mooie (internationale) corporate loopbaan, gewoond in diverse Europese steden, zich verder bekwaamd in diverse Internationale Digital Transformations opleidingen zoals aan INSEAD in Fontainebleau en Singapore.

Opgegroeid in Brabant. Warme jeugd met veel sport als hockey en rugby en gepassioneerd buitenmens met jacht, honden en paarden. Grote familie met een hechte familieband. Gek op zijn 4 uitwonende en studerende kinderen.

Fietsen. Wandelen. Skiën. Squashen. Golfen. Zeilen. Wellness/sauna. Koken en het thuis gezellig maken. Uit eten. Afspreken met familie en vrienden. Museum/tentoonstelling. Tuinieren. Hechte vriendenkring.

De vrouw die bij hem past is gepassioneerd, lief, warm, stabiel, zelfstandig, positief ingesteld en jullie kunnen samen veel lachen en genieten. Samen leuke dingen doen, maar ook ruimte voor eigen leven, vrienden en hobby’s. Houdt ook van gezelligheid.

 

56 jaar – ‘t Gooi

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.