Sympathiek, energiek en gevoelsmens

Oprecht een leuke kerel. Is een gevoelsmens, sfeergevoelig en tussen introvert en extravert in. Heeft diepgang, is behulpzaam en betrouwbaar. Iemand die klaar staat voor zijn vrienden, houdt van gezelligheid en je kunt met hem lachen.

Opgegroeid in een middenstandsgezin. Trotse vader van een bijna 17-jarige en studerende dochter die nog de helft van de tijd bij hem woont. Familieman. Woont heerlijk aan het water. Ook voor zijn hond is het heerlijk wonen daar 😉.

Succesvolle ondernemer. HTS Autotechniek gestudeerd. Focus in het verleden voornamelijk carrière gericht geweest. Werkt nu aan een betere balans werk/privé; dit gaat goed.

Om in shape te blijven traint een paar keer per week met een personal trainer. Verder houdt hij van tennis en skiën. Gaat graag lekker uit eten en heeft een hechte vriendenkring. Geniet in de zomer vooral bij en op het water. Houdt van gezelligheid.

Favoriete steden en vakantiebestemmingen: zwak voor Italië, Rome, Milaan en Verona. Maar ook Barcelona en Bali. Geeft de voorkeur aan kleinere of bijzondere hotels. En liever geen massale toeristische plaatsen. Voor de wintersport gaat hij graag naar Oostenrijk.

De dame die bij hem past is een lieve, positieve, vrouwelijke, verzorgde en ondernemende vrouw. Ze is zelfstandig maar wil ook verbinding, wederzijdse toewijding en vertrouwen.

Ze is mooi van binnen en ze neemt tijd voor zichzelf, maar kiest ook bewust voor jullie samen. Jezelf zijn bij elkaar. De mooie en minder mooie momenten met elkaar delen. Samen het leven vieren. Elkaars maatje zijn.

Ze heeft tijd en ruimte voor een toekomst samen, waar samen mooie reizen maken onderdeel van uitmaakt.

48 jaar –1,83 meter – regio Leiden/Amsterdam

 

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.