Stijlvolle en charmante lieve vrouw zoekt ondernemende en sociale man.

Ze staat midden in het leven en heeft een groot sociaal netwerk met een lieve familie en veel vrienden om zich heen. Ze is zeer verzorgd, kleedt zich vrouwelijk en eigentijds. Ze is sportief, lief, een fijne gastvrouw, zorgzaam, gevoelig, creatief en vernieuwend.

Ze is gemakkelijk in de omgang. Breed ontwikkeld, ondernemend, nieuwsgierig en soms een tikkeltje ongeduldig. Ze is bescheiden en hoeft niet midden in de schijnwerpers te staan. Ze houdt van verandering, dingen hoeven niet hetzelfde te blijven.

Passie voor kunst en interieuradvies. Werkt nog ongeveer 2 dagen per week, maar kan haar eigen tijd indelen en gaan en staan waar ze maar wil. Volop tijd om te genieten! Trotse moeder van 3 uitwonende kinderen (met 6 kleinkinderen). Hechte familieband.

Fietsen, golfen, Pilates en skiën. Paardrijden, schilderen, keramiek, interieuradvies. Tuinieren, bloemschikken. Houdt van het buitenleven, reizen en creëren. Lang tafelen of uit eten met familie/vrienden. Cultuur (theater, musea, concerten).

Favoriete steden & vakantiebestemmingen: Knokke, Zuid Afrika, Bali, Zuid-America, Tulum (Mexico), Amsterdam, New York, Zeeland, sowieso de zee in het algemeen.

De man die bij haar past is een sociaal type, onderhoudend, humor en heeft ook eigen leven. Hij houdt van reizen en het zou leuk zijn als hij sportief is en ook brede interesse voor kunst heeft. Hij is jong van geest en zit in een levensfase waarin hij de tijd heeft om samen veel te genieten, elkaars familie- en vriendenkring te delen en mooie reizen te maken. Hij is flexibel, bourgondisch en staat positief in het leven.

66 jaar – Noord-Brabant

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.