Sportieve en gepassioneerde vrouw zoekt open-minded en positieve man

Mijn cliënte is een energieke, opgewekte en optimistische vrouw. Sportief, maatschappelijk betrokken en passie voor cultuur; muziek, film, literatuur, theater en kunst. Optimistisch, vrolijk, ziet altijd de sunny site, energiek, ondernemend, initiatiefrijk, humor, alles hoeft niet zo zwaar te zijn. Relativerend. Wel diepgang, maar niet zwaar op de hand. Sportief, slim, snel in denken en handelen en beslissen. Zorgzaam, trouw, geïnteresseerd in wat iemand boeit en waar hij of zij mee bezig is.

Managing Consultant/Adviseur bij gerenommeerd adviesbureau. Gedragswetenschappen en Postdoctoraal GZ psychologie aan de UvA gestudeerd. Veel plezier in haar werk. Trotse moeder van een volwassen uitwonende tweeling, die allebei ook in Amsterdam wonen. Ze woont, samen met haar super leuke hond, in een heerlijk appartement in Amsterdam. Sport bijna dagelijks; cross trainen, mountainbiken, skaten, golf. Wandelen met haar hond. Festivals. Concerten. Theater. Museum/tentoonstelling. Haar sociale leven speelt zich vaak buitenshuis af. Golfen (1x 2 weken); heeft ook nog golfles. Wellness/sauna. Uit eten. Afspreken met vrienden en familie. Vakantie: combinatie cultuur, natuur, relaxen op strand en steden: Lissabon, Parijs en Rome. Brazilië, Azië en Frankrijk.

De man die bij haar past is open-minded en heeft een positieve levenshouding vanuit vertrouwen. Charismatisch en stevige persoonlijkheid. Fijn als hij zelf ook (volwassen) kinderen heeft. Samen delen in ervaringen met gezin/kinderen, sport en kunst/cultuur. Een man die ‘stevig genoeg’ is om ‘tegen aan te leunen’ en om mee te delen. Een man die een warm gevoel geeft van waardering en liefde. Iemand die met trots naast haar loopt omdat hij haar ‘sexy’ en aantrekkelijk vindt; tegelijk ziet hij zowel haar kracht als kwetsbaarheid.

54 jaar – Amsterdam

 

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
    Upload a picture of yourself in the field above.