Spontane en energieke vrouw zoekt ondernemende man met humor

Vrolijk, aantrekkelijk en open. Slanke verschijning, half lang blond haar en een warme uitstraling. Haar kledingstijl is klassiek sportief, vrouwelijk, jurkjes, hakken.

Energiek, gastvrij, loyaal, gezellig, diepgang en ondernemend. Trouwe en lieve vriendin. Warm, geïnteresseerd, daadkrachtig, ondernemend en houdt van gezelligheid. Klein hartje en staat altijd klaar voor vrienden.

Succesvol als Interimmanager/adviseur in de non-profit sector. Studies: HBO Verpleegkunde en VO Organisatie en Management. Komt uit een academisch milieu.

Trotse moeder van drie tienerzonen. Sportief: hockey (competitie), golf, skiën, wandelen met de hond. Houdt van uit eten gaan en zelf borrels organiseren. Goede gesprekken voeren met een lach en een traan. Persoonlijke ontwikkeling. Lezen. Afspreken met vrienden en vriendinnen. Theater. Bioscoop.

Favoriete steden & vakantiebestemmingen: Barcelona, Rome en New York. Scandinavië. Wil graag nog een keer met een camper door Amerika trekken. Type vakanties: lekker hotel, van alles bekijken, stad ontdekken, musea bezoeken, tussendoor heerlijk lunchen, borrelen, diner. Met haar kids gaat ze bijvoorbeeld op de fiets een stad verkennen. Gecombineerd met een boek aan het strand/zwembad.

De man die bij haar past is ondernemend, sportief en een familieman. Hij is eerlijk en betrouwbaar, heeft humor en zelfreflectie. Jullie houden allebei van gezelligheid, goede gesprekken en hebben veel plezier met elkaar. Warme persoonlijkheid. Samen leuke dingen ondernemen maar ook ruimte voor eigen leven.

 

52 jaar – regio Utrecht

 

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.