Slanke, sprankelende, klassiek/sportieve vrouw zoekt fijne en bourgondische man

Ze is een warme, lieve, warme, klassiek/sportieve en aantrekkelijke vrouw. Vlot, jeugdig, charmant, vrouwelijk, energiek met donkerblond haar en sprekende ogen. Ze is oprecht geïnteresseerd in anderen en makkelijk in de omgang. Ze houdt van tennis, roeien en skiën en wil golfen weer gaan oppakken.

Zakelijk heeft ze in haar leven al veel gedaan; van eigen bedrijfjes tot secretaresse bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Ze werkt gemiddeld nog twee tot drie dagen per week. HBO werk- en denkniveau.

Verder is ze de trotse moeder van een zoon en drie dochters (volwassen en uitwonend). Ze is iemand die altijd klaar staat voor vrienden en dat geldt ook andersom. Ze  loopt snel warm voor leuke dingen en vindt het heerlijk om met familie en vrienden te borrelen, uit eten te gaan of lekker te koken.

Ze houdt van reizen. Bijvoorbeeld naar Barcelona of Parijs voor een citytrip. Favoriete vakantie landen zijn: Italië, Spanje en Schotland. Met haar kinderen gaat ze graag naar Vlieland.

De man die bij haar past is een familieman, ondernemend, romantisch, bourgondisch, sportief en jong van geest. Staat vol en positief in het leven. Hij houdt van samen mooie reizen maken, etentjes met familie en vrienden en vooral samen genieten.

62 jaar – regio Utrecht

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.