Internationale powervrouw zoekt man van de wereld met IQ en EQ

Met haar lange blonde haar, stralende ogen en goede figuur is ze een mooie en aantrekkelijke verschijning. Iemand die ook echt ergens binnenkomt. Vlot, stijlvol en vrouwelijk gekleed. Van jeans met sneakers tot jurkjes met hakken.

Boeiende combinatie van internationale activiteiten op toplevel. Werkt veel in Parijs, het Midden-Oosten, Barcelona, Nice, Genève en Londen. Houdt van de internationale vibe en heeft de inspiratie die diverse plekken haar geeft ook nodig. Kan haar tijd flexibel invullen, wat ze heerlijk vindt. Volop tijd om te genieten en ook eens spontaan een trip te doen.

Energiek, in voor van alles, maar kan ook wel genieten van rustmomenten. Sociaal en communicatief, zorgzaam, denkt in kansen, humor, scherpe geest, doorzettingsvermogen,  gastvrij, warm en liefdevol. Nog altijd een romantische ziel.

Liefdevolle en trotse moeder van twee zonen en een dochter. Haar kinderen hebben haar drive en passie geërfd. Woont in een heerlijk huis vlakbij het strand. Zou het ook leuk vinden om op twee of drie plekken te wonen waaronder zeker eentje in het Mediterrane klimaat; dat geeft haar plezier, ruimte en inspiratie.

Houdt enorm van het strand, de duinen en het bos, reizen en gewoon op verschillende plekken verblijven, muziek (van klassiek tot dance), lekker uit eten liefst in mooie steden in Europa, naar theater, Concertgebouw, soms een museum, kunst. Om in shape te blijven loopt ze graag en traint ze met een personal trainer in the gym. Ze is open minded, vindt veel dingen leuk en interessant.

Dol op reizen maar is niet zo van de georganiseerde reizen althans privé. Regelt en organiseert het graag zelf: van een cruise op de Nijl, rondreizen in een camper tot het bezoeken van de woestijn. Voor city trips gaat ze graag naar Parijs, Barcelona, New York, Milaan. Verder liefhebster van Spanje (ze spreekt ook Spaans) vasteland, de Balearen, Frankrijk, Egypte en Emiraten. Zakelijk reist en verblijft ze altijd luxe, maar privé mag het soms best wat meer basic lekker in de natuur. Dat past ook perfect bij haar avontuurlijke karakter.

De wereldvent en warme man die bij haar past is intelligent (IQ en EQ), geïnteresseerd en heeft een stevige persoonlijkheid maar is niet overheersend. Hij heeft innerlijke kracht en een gezond zelfvertrouwen zonder arrogant te zijn. Hij hoeft zich al lang niet meer te bewijzen 😉. Hij geeft haar rust, warmte en liefde. Heeft oprechte aandacht en bezit een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en positiviteit. Hij werkt wellicht niet (meer) 24/7 maar heeft wel forse verantwoordelijkheden gehad, hij weet wat belangrijk is in het leven en heeft tijd en ruimte om samen van het leven te genieten en wil ook graag een vrouw vinden die dat kan bieden. Is een actieve persoon en onderneemt diverse activiteiten zakelijk en prive. Hij is open minded en modern en belangstellend naar de kunst, cultuur en mode van nu. Kinderen en familie welkom, zij geniet van warmte en gezelligheid. Leeftijd is maar een getal, maar hij mag een paar jaar ouder zijn, dat zou heel goed kunnen passen. Maar hoeft niet.

57 jaar – Noord-Holland

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.