Innemende powervrouw zoekt ondernemende man

Superleuke en lieve vrouw! Vrolijk, warm en vrouwelijk. Stralende lach, sprekende ogen en lang bruin haar. Vrouwelijk en modern gekleed.

Internationale topfunctie. Reist zeer regelmatig. Van Los Angeles tot Londen en van Parijs tot Madrid. Heeft ook in Londen gewerkt en gewoond. Geeft af en toe gastcolleges op verschillende Hogescholen en Academies en begeleidt jongere mensen uit het vak.

Opgegroeid in De Pijp in Amsterdam in een warme ondernemersfamilie. Familie is belangrijk voor haar. Zij is warm en loyaal, maar je moet haar niet in de zeik nemen zoals ze zelf zegt.  Belangrijk voor haar is vertrouwen, humor, jezelf niet te serieus nemen, oprechtheid en gezelligheid. Ze staat heel positief en blij in het leven en denkt in oplossingen.

Ze heeft een brede muzieksmaak; van festivals tot klassieke muziek. Ze wandelt, fietst en sport af en toe om in shape te blijven. Houdt van uit eten en zelf koken en lang en gezellig tafelen. Afspreken met vrienden en vriendinnen. Lange en hechte vriendschappen. Interesse in kunst en cultuur. Concertgebouw. Museum/tentoonstelling.

Haar favoriete steden & vakantiebestemmingen: Rome, New York, Madrid, Berlijn en San Francisco. Argentinië, Amerika en heerlijke spa/wellness locaties.

De man die bij haar past is positief, enthousiast en ondernemend, heeft humor en staat midden in het leven. Verder is hij bourgondisch, betrouwbaar en houdt van gezelligheid en geniet van het leven. Hij heeft ook een fijn eigen leven en hij houdt ervan om samen met zijn nieuwe liefde leuke dingen te ondernemen.

58 jaar – Noord-Holland

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.