Fijne, loyale en bescheiden man

Man, man, man wat een fijne man.

Er zijn mannen die zichzelf op de borst kloppen over hun prestaties, bezittingen, trackrecord en meer van dat soort zaken. Deze man houdt daar niet van.

Hij is bescheiden, loyaal aan de mensen om hem heen, een beetje op de achtergrond, maar zeker geen nietszeggend type. Hij is geduldig, gek op diepgang en graag actief bezig (hardlopen, golf, wandelen, fietsen). Hij is geïnteresseerd in gezellig dineren, film en theater, musea en reizen.

Oppervlakkigheid en flirten zijn niks voor hem. Échte romantiek en verbondenheid daarentegen wel.

Zijn denk- en leefwereld is omgeven met verschillende culturen, culinaire belevenissen en zijn bijzondere band met zijn volwassen dochter.

Zuid-Afrika, Vancouver, Boston, Scandinavië en Australië/Nieuw-Zeeland zou hij graag nog eens – met jou – willen bezoeken. Azië heeft een speciaal plekje in zijn hart. Niet alleen vanwege het heerlijke eten maar ook door het overweldigende landschap, de bruisende metropolen, hagelwitte stranden en de enorme tempels en paleizen in steden.

Brallerige mannenclubjes zijn niet zijn stijl, maar een plan om actief met vrienden iets sportiefs te ondernemen in een ander land, slaat hij niet af.

Hij ontmoet het liefst een naturelle, spontane, positieve, reis- en levenslustige vrouw met stijl, die prima haar zegje kan doen. Iemand met wie hij een fijne intieme relatie op kan bouwen, die ervan houdt om het gezellig te maken met elkaar. Een vrouw met een warme persoonlijkheid en een jeugdige mindset.

 

Facts

Age: 62

Skills: Succesvol ondernemend, respectvol, betrokken en zorgzaam

Niveau: WO+

Looks: Stijlvol, business casual, sportief

Karakter: Loyaal, bescheiden, integer, belezen, connectie & verbondenheid

Lengte: 1.78 m

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.