Enthousiaste en sprankelende vrouw zoekt ondernemende man met stevige persoonlijkheid (FD 21 mei 2022)

Humor, open, vrouwelijk, innemend, en nuchter. Stijlvol en modern gekleed. Half lang bruin haar en sprekende ogen. Een vrouw die je nieuwsgierigheid prikkelt.

Ondernemer (tweede generatie) van een familiebedrijf in de metaalindustrie. Studies: HEAO en MBA. Geboren en opgegroeid in een hardwerkend, warm ondernemersgezin. Woont in een lekker huis in de regio Rotterdam. Haar vrienden en familie zijn belangrijk voor haar.

Sport graag: wielrennen, mountainbike en outdoor workouts met een personal trainer. Werkt graag toe naar een (sportief) doel. Houdt van koken en uit eten gaan. Kan zowel genieten van een Michelinsterren-diner als van guilty pleasure: een broodje frikandel speciaal. Sporten én eten; dat houdt de boel in evenwicht.

Vindt reizen geweldig, kernwoord afwisselend. Een stedentrip, een fietstocht door een berglandschap, van ultiem relaxen tot ontdekkingstochten in Afrikaanse landen. Avontuurlijk ingesteld, een plan is er om bijgesteld te worden.

Ras optimist, doorzetter, enthousiast, warm, sociaal, empathisch, denkende doener, tikkeltje ondeugend en zo nu en dan behoorlijk ongeduldig. Een beetje kat uit de boom kijkend, begripvol als een ander dat ook doet. Vrienden kunnen echt op haar bouwen en ze weet het altijd gezellig te maken.

De man die bij haar past is bij voorkeur een ondernemer met een stevige persoonlijkheid en een Rotterdamse mentaliteit. Hiervoor is overigens wonen in Rotterdam niet per se noodzakelijk. Vergelijkbare interesses, sportief, humor, klassieke normen en waarden. Een man die weet dat galant zijn nooit uit de tijd raakt. Hij is blij met zijn leven en heeft ruimte voor de liefde.

Jullie zijn allebei spontaan en zijn in competitief en verbaal opzicht flink aan elkaar gewaagd. Samen willen jullie genieten van de goede en mooie dingen van het leven.

 

53 jaar – regio Rotterdam

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
    Upload a picture of yourself in the field above.