Enthousiaste en sprankelende vrouw zoekt ondernemende man met stevige persoonlijkheid

Met haar om je heen is het nooit saai. Ze is vrolijk en optimistisch, broodje nuchter en een tikkeltje ondeugend. Ze weet wat ze wil, en als dat te lang duurt kan ze behoorlijk ongeduldig zijn. Haar enthousiasme is aanstekelijk en wanneer je het geluk hebt dat je in haar inner circle belandt, verzet ze de wereld voor je. Daar ben je overigens niet zomaar, want ze is geen allemansvriend. Ze kijkt in eerste instantie de kat uit de boom en heeft er begrip voor als de ander dat ook doet.

Na het VWO koos ze voor HEAO Small Business in Haarlem en op haar 37e volgde ze een executive MBA op Nyenrode. Ze is een succesvolle dromenjager, of het nu om werk of privé gaat. Ze is een betrouwbare, zelfverzekerde no nonsens ondernemer die kansen ziet en durft, maar dan wel zonder haar  solide basis in gevaar te brengen. Haar ervaring houdt ze niet voor zichzelf: haar hele werkzame leven bekleedt ze bestuursfuncties, variërend van zakelijk tot goede doelen.

Haar roots liggen in de omgeving van Rotterdam, en daar zijn ook haar bedrijf en familie gevestigd. Ze is een dochter, zus en lievelingstante. Familie is de basis. Ze groeide op in een hardwerkend, warm ondernemersgezin. Ondernemen zit dus in het bloed, en sporten is ook een tweede natuur. En dan gaat het niet over een potje dammen. Wielrennen, mountainbiken, outdoor bootcampen met een personal trainer: je kunt haar er voor wakker maken. Voor iedereen die denkt dat daar een bordje sla bij hoort, think again. Koken en uit eten gaan horen bij haar leven. Ze geniet even hard van een Michelinsterren-diner, als van een broodje frikandel speciaal.

De man die bij haar past, houdt van het leven en weet wat hij wil. Het is een man die stevig in zijn schoenen staat, klassieke normen en waarden heeft en weet dat galant zijn nooit uit de tijd raakt. Het is iemand die op de hoogte is van wat er gebeurt in de wereld en een discussie over actuele onderwerpen niet schuwt. Sportief, competitief, maar ook humor en de wil om samen de wereld te ontdekken. Elkaar de ruimte gunnen om eigen dingen te doen, en genieten van de tijd samen. Een “pak je jas, we gaan wat leuks doen”-man, die enerzijds het voortouw neemt, maar het ook leuk vindt om verrast te worden. Een man om fijn mee samen te zijn.

 

53 jaar – regio Rotterdam

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.