Elegante, vrouwelijke vrouw zoekt lieve, ondernemende en betrouwbare man.

Mijn cliënte is een elegante, vrouwelijke, slanke, aantrekkelijke en warme vrouw. Positief ingesteld (haar glas is altijd half vol), vrolijk, eerlijk, doorzettingsvermogen, sociaal, zorgzaam, open-minded. Energiek, daadkrachtig.

Ruim 20 jaar werkzaam geweest in de (jeugd) hulpverlening en kinder- en jeugdpsychiatrie. Vervolgens heeft ze een carrière switch gedaan en is opgeleid tot MfN Registermediator en heeft in 2013 haar eigen praktijk opgericht met als specialisatie mediation in strafzaken. Ze is vrij om haar eigen tijd in te delen qua werk. Dit wisselt dan ook van circa 2 dagen per week tot weken waarin ze bewust geen werk heeft ingepland.

Komt uit een ondernemersgezin. Kijkt terug op een heerlijke, warme en gelukkige jeugd. Twee volwassen dochters. Fijne en goede langdurige relatie/huwelijk gehad van ruim 30 jaar. Sinds twee jaar weduwe.

Houdt van wandelen en jachttraining met haar honden. Trainen met een personal trainer. Yoga. Koken. Uit eten. Borrelen met vrienden en vriendinnen. Theater. Bioscoop. Museum/tentoonstelling. Varen met sloep.

Favoriete steden & vakantiebestemmingen: Parijs, Rome en Maastricht. Azië, Portugal en Spanje. Maar altijd geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe steden en nieuwe landen.

Ze gelooft in de Liefde. Ze heeft een grote liefde mogen ervaren maar heeft de overtuiging dat je meerdere liefdes in je leven kan ervaren. Ze is op zoek naar een partner met wie ze zowel een geestelijke als fysieke aantrekkingskracht ervaart.

Ze gelooft niet zozeer in lijstjes met kenmerken. Aantrekkingskracht is er wel of niet en laat zich moeilijk omschrijven. Om toch een beetje duiding te geven wat vindt ze belangrijk; Humor. Eerlijk. Familieman. Levensgenieter. Sterke persoonlijkheid. Gepassioneerd. Gesprekspartner. Onderhoudend en ondernemend. Sociaal, geïnteresseerd in anderen. Zelfverzekerd. Maar bovenal Lief en in staat om lief te hebben!!

53 jaar – regio Rotterdam

 

 

 

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
    Upload a picture of yourself in the field above.