Charismatische, sprankelende vrouwelijke vrouw. Energiek, humor en klasse.

Je mist haar niet als ze een kamer binnen komt, mooi om te zien, ad rem, warm, elegant, soms ook meisjesachtig, intelligent en sociaal. Mooi van karakter. Klassieke normen en waarden. Krijgt energie van mensen, een goed gesprek met gelijkgestemde inspireert haar, daagt haar uit en brengt haar verder.

 

Denkt in oplossingen en mogelijkheden. Veerkrachtig en niet snel van slag. Dankbaar voor alles wat zij tot nu toe heeft mogen doen. Succes door visie, oog voor detail, lef en inzet. Intimiteit. Gelukkig van aard. Oprecht lief. Laat zich graag verrassen, is in voor spontane dingen, heeft veel te geven maar kan ook goed ontvangen.

 

Met twee studerende uitwonende kinderen geniet ze van een fijn leven, waarbij ze alles op de rit heeft. Fanatiek golfster en houdt van mooie (golf)reizen, hardlopen, borrelen met vrienden, naar het bos of gewoon lekker thuis zijn.

 

Ze zoekt een zelfverzekerde en intelligente kerel. Hij houdt ook van golfen, is actief en heeft een open blik. Ondernemend en kleurt niet altijd helemaal binnen de lijntjes. Een creatieve denker. Charmant en sociaal.

 

56 jaar – ’t Gooi – onderneemster

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
    Upload a picture of yourself in the field above.