Ben je een sportieve vrouw en hou je ook zo van het water?

Jongensachtig, ontwikkeld en gepassioneerd zeiler. Ondernemer. Werkweken variëren in uren en zijn geen must, maar hij vindt het nog veel te leuk om te stoppen.

Actieve en sportieve lifestyle. Fitness en dol op het water, vooral zeilen en roeien zijn twee grote passies. Fit en vitaal blijven belangrijk. Veelzijdige belangstelling en betrokken en hechte vriendschappen. Uitstekende thuis kok, voorkeur biologisch. Borrelen en (uit) eten met vrienden en familie. Tentoonstelling. Theater. Jaren 60 pop. Klassieke muziek. Opera. Rotterdams Philharmonisch Orkest. North Sea Jazz.

Trotse vader van drie kinderen. Hechte familieband. Open en op verbinding gericht, gezonde dosis zelfspot, humor, goede gastheer en charmant, analytisch en scherp, sensitief, verbaal sterk. Makkelijk in de omgang, soms tikje ongeduldig en te vasthoudend. Kan ruimte geven. Eerlijk, straight en doortastend, hoeft niet op de voorgrond, maar staat er als het moet. Attent, galant en romanticus.

Bij hem past een vrouwelijke vrouw. Sportief, slank en slim. Jeans maar ook jurkjes en hakken. Kunnen hechten op gevoelsniveau. Samen de intimiteit van de geborgenheid ontwikkelen. Humor, samen plezier hebben. Elkaar met een knipoog verstaan. Klasse. Breed geïnteresseerd. Leuk als ze zeilt of ervoor openstaat om zeilreizen te maken.

 

Interest in this profile?

Responsed to form

  • Please enter a number from 1 to 150.
  • Accepted file types: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. file size: 10 MB.
    Upload a picture of yourself in the field above.