Elise Janssen

Elise Janssen

Personal Matchmaker
Regio Gelderland

Aangenaam!

Mijn naam is Elise Janssen, 50 jaar, samenwonend in Nijmegen en moeder van twee volwassen kinderen.

Ik kom uit een rasecht ondernemersgezin. Zowel mijn vader als mijn moeder hadden een eigen bedrijf. Na de studie Applied Sciences heb ik een makelaar opleiding gevolgd en werkte daarna in het vastgoedbedrijf van mijn vader. Ruim 12 jaar koppelde ik mensen aan hun droomhuis. Een leerzame en fijne periode, maar na verloop van tijd wilde ik een functie met meer diepgang en waarin ik een stuk van mijn studie Arbeids- en Organisatie Psychologie kwijt kon. Die kans kwam al snel op mijn pad. Bij een kantoor gespecialiseerd in Hoger kader en Management functies matchte ik als consultant/headhunter de juiste professional aan de juiste betrekking.

Maar het ondernemersbloed kroop toch waar het niet gaan kon en ik besloot mijn eigen bedrijf te starten. Als Scheidingsmediator in mijn eigen scheidingspraktijk hielp ik koppels om op een zo goed mogelijke manier uit elkaar te gaan. Regelmatig stond ik ondernemers bij met de financiële en fiscale afwikkeling van hun scheiding.

En nu na 10 jaar is het tijd voor de volgende stap. Namens Alexia Robbemont ga ik in de regio Gelderland aan de slag als Personal Matchmaker en help ik singles bij het vinden van hun nieuwe partner. Een uitdaging die mij bijzonder goed past. Want met al mijn kennis en ervaring op het gebied van ondernemen en relaties, weet ik wat mensen met elkaar verbindt en wat ze uit elkaar drijft. En als ondernemer snap ik dat je graag een partner hebt die jou begrijpt en dat soms ‘zaken voor het meisje gaan’. Ik lees mensen snel, ben integer, kordaat en doortastend.

Contact