Datingcoaching

Lukt het je maar niet om de juiste partner te vinden? Of heb je een hele lange relatie of huwelijk achter de rug en zou je het fijn vinden om weer een nieuwe relatie te hebben, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Laat mij jou helpen en maak een afspraak voor datingcoaching.

Wat is het?

De coaching start -indien je dat fijn vindt – met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. In dat gesprek wil ik graag meer weten over jouw persoonlijke situatie en waar je vraag of behoefte ligt of waar je vastloopt. En natuurlijk wat jouw wensen zijn. Dat kan persoonlijk (locatie Groothandelsgebouw), telefonisch, via Facetime of Skype.

Interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur dan een mail naar: love@alexiarobbemont.nl.
Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Je kunt ook direct via de website een afspraak voor een private coaching maken. 

 

Private coaching

Jouw persoonlijke situatie staat centraal in private coaching met als doel jou te begeleiden naar een gelukkige relatie. Je krijgt inzichten, kennis, praktische tips en leert vaardigheden voor het vinden van een nieuwe relatie. Ook gaan we samen kijken naar punten als jouw zelfvertrouwen, je eigen leven en sociale  netwerk en last but not least jouw uitstraling. Want hoe beter jij in je velt zit, hoe sneller jij een gelukkige relatie hebt. Het aantal coachingssessies varieert per persoon en situatie. Een coachingsgesprek duurt een klein uur.

Wellicht wil je maar op één onderdeel coaching? Dan is een losse coachingssessie een mogelijkheid.

Kosten

Per coachingssessie: 75,- euro (1 uur).

Nu boeken!

EEN GELUKKIGE RELATIE

Of je voor een gelukkige relatie maar op één onderdeel coaching wilt of uitsluitend een check wil hebben over je datingprofiel of interesse hebt in de lovebuddy service, er zijn veel mogelijkheden.

Datingprofiel check

Wil je meer reacties op je datingprofiel, advies over je foto’s en een goede tekst? Kies dan voor de Datingprofiel check en vergroot je kans op succes bij online dating.

Wat houdt het in?

  • Intakegesprek van 15 minuten (telefonisch)
  • Aanpassen van je huidige profieltekst (via e-mail)
  • Advies bij de keuze van jouw foto’s

Kosten

€49,- euro.

Nu boeken!