Datingcoach

Voor iedere situatie

Heb je geen moeite om een date te vinden, maar zou je graag professionele begeleiding willen bij het daten? Bijvoorbeeld omdat je nooit verder komt dan een eerste of tweede date? Of lukt het jou juist helemaal niet om een date te vinden? Dan is datingcoaching iets voor jou. Samen maken we inzichtelijk wat hiervan de oorzaak is en help ik jou, toekomstige dates wél succesvol te laten verlopen.

Afspraak maken

Insteek van de sessies

Datingcoaching sessies duren een uur en kunnen los geboekt worden. Het aantal sessies varieert van persoon tot persoon. De eerste sessie is altijd persoonlijk bij mij op kantoor in Den Haag. Eventuele vervolgsessies kunnen ook telefonisch of via Skype plaatsvinden.

Ik wil een datingcoach

Meld je direct aan voor mijn nieuwsbrief!

Ik ben een *
Ik zoek een *

Afspraken

Afspraken kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden. Op maandag, dinsdag en donderdag is ’s avonds (tussen 18.00 en 21.00 uur) afspreken ook mogelijk. Ook op zaterdagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur is het mogelijk om af te spreken. De kosten per datingcoaching sessie bedragen 250 euro.

Waarom een datingcoach?

Het lijkt makkelijk om een date te vinden. Er zijn immers tal van datingsites en apps zoals Tinder en Happn, waarop het aanbod werkelijk gigantisch is. En als je de eerste drempel overwonnen hebt, is het een kwestie van een paar leuke foto’s en een goede profieltekst plaatsen, en voilà het daten kan beginnen.

Maak een afspraak
Wat kost het?

Wat kost het?

Elke losse sessie kot € 250,-. Gelukkig is het ook mogelijk om een pakket van 7 sessies aan te schaffen. Hierbij ontvang je 25% korting op het totaalbedrag.

Let op, je kunt meerdere pakketten van 7 sessies bestellen!

Maak een afspraak