Ondernemende en avontuurlijke dame zoekt positieve en zelfverzekerde man

Mijn cliënte is een succesvolle onderneemster. Een prachtige blondine, slim, gedreven, ondernemend maar ook zorgzaam, sociaal, sensitief, zacht en liefdevol. Geboren en getogen in Limburg, gestudeerd in Amsterdam en daarna weer teruggegaan naar Limburg.

Koken is een van haar grote passies; ze geeft graag etentjes. Hoe meer mensen aanschuiven aan haar grote eettafel, hoe beter en gezelliger. Andere hobby’s zijn wandelen, sporten met een personal trainer en borrelen met vrienden. Daarnaast golfen, zeilen en skiën.

Verder is ze avontuurlijk en wil graag nieuwe dingen zien of bijzondere plekken bezoeken. Zo is ze in Texas geweest vanwege de rodeo, in New Orleans vanwege de live jazz music, in Brazilië vanwege de heerlijke sfeer en in Japan vanwege de cultuur van het land zelf. Op haar bucketlist staan nog het bezoeken van de bijzondere kristalgrotten in Mexico en tango leren dansen in Argentinië.

Ze houdt zowel van steden als van de natuur. Haar favoriete steden voor een citytrip zijn Valencia, Sevilla en Stockholm. Favoriete vakantielanden (tot nu toe) zijn Zuid Afrika, Brazilië, VS en Azië.

De man die bij haar past is evenwichtig, positief en zelfverzekerd zonder arrogant te zijn. Verder heeft hij ook een kinderwens. Hij is trouw, integer, warm, heeft humor, kan genieten van de kleine dingen van het leven en is ook avontuurlijk.

 

 

 

 

Interesse in dit profiel

Reageer op formulier

  • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Graag een recente foto toevoegen.