Levensgenieter en beeldend kunstenaar zoekt energieke en lieve vrouw

Aimabel, jong ogend, karaktervol, rustig, vriendelijk, behulpzaam en gevoelig.

Interesse in duurzaamheid, filosofie, kunst, cultuur en moderne architectuur. Fietst, wandelt, badmintont en leest graag. Houdt erg van de natuur en heeft de wereld bereisd. Kan blij worden van mooi weer, muziek en bijzondere gesprekken. Gescheiden en twee  lange relaties gehad en heeft geen kinderen. Woont heerlijk in een klein en rustig dorpje in Noord-Brabant.

Economie en filosofie gestudeerd. Twintig jaar geleden is zijn passie voor schilderen en later beeldhouwen en fotografie ontstaan. Toen switch gemaakt van interim-management gezondheidszorg naar beeldend kunstenaar. Werkt nu alleen nog als hij zin heeft. Alle tijd om verder van het leven te genieten!

Kenmerken: betrouwbaar, intelligent, liefdevol, groot hart, humor, sportief, houdt van intimiteit en aanraken. Bekijkt zaken graag vanuit een breder perspectief. Milieubewust. Waardeert stijl, kwaliteit en heeft oog voor schoonheid, maar is wars van status en glamour.

De vrouw die bij hem past heeft bijvoorbeeld een medische of wetenschappelijke achtergrond of is kunstenares of in ieder geval niet doorsnee 😉. Ze is in staat tot emotionele verbinding waarbij alles bespreekbaar is. Verder is ze lief, warm, slank, vrouwelijk, energiek en jong van geest. Ze heeft ook haar eigen leven vorm gegeven.

 

69 – 1,83 m – Noord-Brabant

Interesse in dit profiel

Reageer op clientprofiel

  • Voer een nummer in van 1 tot 150.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.