Frisse, natuurlijke, sportieve en warme vrouw zoekt galante man met maatschappelijke drive

Ja, soms ontmoet je een vrouw die een blijvende warme indruk achterlaat. Waarvan je denkt: Hoe bestaat het dat zij single is. Iemand bij wie je graag wil zijn omdat ze energiek, levenslustig, groothartig, puur en mooi is. Met haar frisse blik, vrouwelijke stijl en oog voor de schoonheid van het leven om zich heen.

Doordeweeks is ze te vinden in de schijnwerpers op een zakelijk podium en draagt ze hakken. In het weekend vind je haar het liefst in de buitenlucht met boerderijdieren en Dubarry laarzen. Haar blond-rode haar in een staartje en een gezonde blos op haar wangen. Ze geniet van samen leuke dingen doen, vrolijkheid met haar kids, lol met haar vriendinnen, de eerste voorjaarszon en borrelen op een terras.

Ze is grappig, easy going, ambitieus, succesvol, gedreven, oprecht geïnteresseerd, vrolijk én een grote dierenvriend. Wil je haar gelukkig zien, sla dan een arm om haar heen, verras haar met een vers wildboeket of een weekendje weg naar de Waddeneilanden. Gezellig samen buitenzijn, ’s avonds een goed glas wijn, lekker eten en dan elkaar meenemen in waargebeurde verhalen.

Ze ontmoet graag een jongensachtige, galante man met een maatschappelijke drive. Iemand die fier naast haar staat en die -net als zij- geniet van gekkigheid, die lief is, die houdt van een goed gesprek en die met passie bijdraagt aan een waardevol leven.

Ga je mee? Naar buiten, de wereld verkennen, genieten van de vrijheid en praten tot de zon op komt, schaterlachen, ontspannen en gezellig samen op pad?

 

Facts

Age: 46

Skills: Succesvol ondernemend

Niveau: WO

Looks: Fris, natuurlijk, sportief en warm

Karakter: Groot hart, humor, vrijgevochten, authentiek, dankbaar voor ‘klein’ geluk

Interesse in dit profiel

Reageer op clientprofiel

  • Voer een nummer in van 1 tot 150.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Graag een recente foto toevoegen.