Energieke, sportieve en open vrouw zoekt positieve en goed verzorgde man

Ze is doelgericht, enthousiast en gedreven (niet dogmatisch). Kan ook echt genieten van wat onderweg gebeurt. Stressbestendig. Gastvrij. Sociaal. Open. Empathisch. Heel toegankelijk. Verbindend. Hechte band en trots op haar twee uitwonende kinderen. Met veel plezier werkzaam in een directiepositie in de publieke sector. Geschiedenis en Informatica gestudeerd.

In haar vrije tijd sport ze graag; hardlopen, golfen, fietsen, fitness en wandelen. Verder houdt ze van wellness/sauna. Koken. Borrelen. Uit eten. Lezen. Afspreken met vrienden en familie. Bezoeken van musea, theater en de bioscoop.

Ze houdt van reizen. Haar favoriete bestemmingen zijn Milaan, Bari, Florence, Barcelona, Sevilla, Valencia. Parijs. San Francisco. Boston. Italië, VS, Spanje, Azië. Voor wintersport gaat ze graag naar Oostenrijk, Frankrijk of Italië.

De man die bij haar past staat positief in het leven en heeft een stevige persoonlijkheid. Is ontwikkeld en intelligent. Goed verzorgd. Energiek. Humor. Hij is sportief en houdt ook van buiten zijn. Heeft zin en is toe aan een nieuwe fase met een nieuwe partner in zijn leven.

 

58 jaar – Den Haag

Interesse in dit profiel

Reageer op formulier

  • Voer een nummer in van 1 tot 150.
  • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Graag een recente foto toevoegen.