Avontuurlijke en vrouwelijke vrouw zoekt man van de wereld met IQ en EQ (Quote juni 2022)


Veelzijdige wereldvrouw: power, sprankelend en inspirerend. Met haar lange donkerblonde haar, stralende ogen en goede figuur is ze een mooie en aantrekkelijke verschijning. Iemand die ook echt ergens binnenkomt. Vlot, stijlvol en vrouwelijk gekleed. Van jeans met sneakers tot jurkjes met hakken.

Boeiende combinatie van internationale activiteiten op toplevel. MBA en doctoraal UvA en Erasmus. Kan haar tijd flexibel invullen, wat ze heerlijk vindt. Volop tijd om te genieten en ook eens spontaan een trip te doen.

Energiek, in voor van alles, maar kan ook wel genieten van rustmomenten. Sociaal en communicatief, zorgzaam, denkt in kansen, humor, scherpe geest, doorzettingsvermogen,  gastvrij, warm en liefdevol. Nog altijd een romantische ziel.

Opgegroeid in de randstad in een ondernemersgezin met haar opa als haar voorbeeldfiguur. Hij was professioneel kapitein op een schip, politicus, zat in het verzet en had ook een heel romantische kant. Verder was hij avontuurlijk, stond altijd open voor nieuwe dingen en nooit bang. Die eigenschappen gelden ook allemaal voor haar.

Haar vrienden vinden haar een sterke, ondernemende en heel intelligente vrouw met een klein hartje. Loyale, lieve en zorgzame vriendin en avontuurlijk. Ze neemt vaak iedereen op sleeptouw met iets leuks, iets nieuws of gewoon een leuke avond.

Liefdevolle en trotse moeder van twee zonen en een dochter. Haar kinderen hebben haar drive en passie geërfd. Woont in een heerlijk huis vlakbij het strand. Zou het ook leuk vinden om op twee of drie plekken te wonen waaronder zeker eentje in het Mediterrane klimaat; dat geeft haar plezier, ruimte en inspiratie.

Houdt enorm van het strand, de duinen en het bos, reizen en gewoon op verschillende plekken verblijven, muziek (van klassiek tot dance), lekker uit eten liefst in mooie steden in Europa, naar theater, Concertgebouw, soms een museum, kunst. Om in shape te blijven loopt ze graag en traint ze met een personal trainer in the gym. Ze is open minded, vindt veel dingen leuk en interessant.

Dol op reizen maar is niet zo van de georganiseerde reizen althans privé. Regelt en organiseert het graag zelf: van een cruise op de Nijl, rondreizen in een camper tot het bezoeken van de woestijn. Voor city trips gaat ze graag naar Parijs, Barcelona, New York, Milaan. Verder liefhebster van Spanje (ze spreekt ook Spaans) vasteland en Ibiza, Frankrijk, Egypte en Emiraten. Zakelijk reist en verblijft ze altijd luxe, maar privé mag het soms best wat meer basic lekker in de natuur. Dat past ook perfect bij haar avontuurlijke karakter.

De wereldvent en warme man die bij haar past is intelligent (IQ en EQ), geïnteresseerd en heeft een stevige persoonlijkheid maar is niet overheersend. Hij heeft innerlijke kracht en een gezond zelfvertrouwen zonder arrogant te zijn. Hij hoeft zich al lang niet meer te bewijzen 😉. Hij geeft haar rust, warmte en liefde. Heeft oprechte aandacht en bezit een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en positiviteit. Hij werkt wellicht niet (meer) 24/7 maar heeft wel forse verantwoordelijkheden gehad, hij weet wat belangrijk is in het leven en heeft tijd en ruimte om samen van het leven te genieten en wil ook graag een vrouw vinden die dat kan bieden. Is een actieve persoon en onderneemt diverse activiteiten zakelijk en prive. Hij is open minded en modern en belangstellend naar de kunst, cultuur en mode van nu. Kinderen en familie welkom, zij geniet van warmte en gezelligheid. Leeftijd is maar een getal, maar hij mag een paar jaar ouder zijn, dat zou heel goed kunnen passen. Maar hoeft niet.

57 jaar – Noord-Holland

Interesse in dit profiel

Reageer op formulier

  • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Graag een recente foto toevoegen.